LOGO
Domov Reference Kontakt

IZJAVA O ZASEBNOSTI


Informacije in gradiva na spletni strani in pripadajočimi podstranmi na spletnem naslovu www.slowebdesigner.eu (v nadaljnem besedilu spletne strani) so zaščitene s pravicami intelektualne lastnine lastnika domene in spletne strani www.slowebdesigner.eu (v nadaljnem besedilu lastnik) ali pravnih subjektov, katerih vsebine so vključene v/na spletnih straneh.
Vse pravice so pridržane.


Varovanje osebnih podatkov

Lastnik se zavezuje, da bo vaše osebne podatke, ki nam jih boste posredovali, varoval v skladu z Zakonom o varstvu zasebnih podatkov.
Vaši podatki se bodo uporabljali samo za interne namene ter namene, za katere jih bodo posredovali uporabniki in ne bodo posredovani tretjim osebam.
Storili bomo vse, da vaše osebne podatke zaščitimo pred kakršnimi koli kršitvami in zlorabami.


Uporaba piškotkov (ang. Cookies)

Če jih ne želite sprejemati ali pa želite, da ste obveščeni preden se piškotek naloži na vaš računalnik, lahko to določite v nastavitvah svojega brskalnika.
Lastnik zbira podatke o uporabi teh strani, predvsem podatke, kot so: naslov IP, vrsta brskalnika, katere strani so največkrat obiskane, koliko obiskovalcev dnevno obišče te strani in koliko časa obiskovalci ostanejo na posamezni strani.
Ti podatki ne omogočajo vpogleda v osebne podatke uporabnikov.
Lastnik podatke o obiskanosti spletnega mesta uporablja za lastne potrebe in jih ne posreduje tretjim osebam.

Kaj so piškotki? (ang. Cookies)

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do medmrežja, da bi lahko prepoznavala posamezne naprave, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik - ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči.

Sam piškotek ne vsebuje ali zbira informacij. če pa ga prebere strežnik skupaj s spletnim brskalnikom, je to lahko spletnemu mestu v pomoč pri izvajanju uporabniku prijaznejših storitev. Samo strežnik, ki je poslal piškotek, lahko prebere in uporablja ta piškotek.Piškotki so lahko shranjeni različno dolgo, le za trajanje seje brskanja ali pa veliko dlje.

Piškotek običajno vsebuje naslednje podatke:

Piškotki niso nič novega, vsi obiskovalci spletnih strani imamo na svojih računalnikih, tablicah in mobilnih telefonih shranjenih že veliko piškotkov z različnih spletnih strani. Novo je zgolj to, da se z novelo Zakona o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1) spreminja način obveščanja oziroma soglašanja obiskovalcev z njihovo uporabo.

Piškotki so ključnega pomena za zagotavljanje do uporabnika prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove prednostne izbire in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa učinkovitejše in prijaznejše. Piškotki pa so lahko uporabljeni tudi za sledenje uporabniku in oglaševalske namene, kar pa želi zakonodajalec z novelo zakona ZEKom-1 preprečiti.

Podrobnejše informacije o piškotkih so na voljo v priročniku informacijske pooblaščenke.


Piškotki na www.slowebdesigner.eu

Na naših spletnih straneh uporabljamo piškotek, namenjen za pošiljanje kontaktnega obrazca.

Naše spletne strani ne uporabljajo t. i. "invazivnih" piškotkov, tj. piškotkov, ki bi se uporabljali za zbiranje (in posredovanje) podrobnih podatkov o uporabnikih, oglaševanje, trženje ali v druge namene, ki bi pomenili poseg v zasebnost uporabnikov.


Onemogočanje piškotkov

Uporabniki se lahko samostojno odločite, ali želite omogočiti uporabo piškotkov. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Informacije o nastavitvah za piškotke (za različne spletne brskalnike) so na voljo na spodnjih povezavah:

Če piškotke izključite, bodo nekatere možnosti spletne strani onemogočene.

Lastnik na spletnem mestu www.slowebdesigner.eu omogoča izbranim tretjim osebam, da na uporabnikovo opremo namestijo svoje piškotke (t. i. piškotki tretjih oseb). Uporabnik s podajo soglasja za uporabo piškotkov daje soglasje lastniku in tretjim osebam (Google Analytics in Statcounter).


Podatki o posameznih piškotkih, upravljavcih podatkov, ki se pridobijo s temi piškotki, namenih obdelave zbranih podatkov in trajanju piškotkov so navedeni v nadaljevanju:

Lastni piškotki

PodjetjeNamenIme piškotkaDomenaČas piškotka
Google AnalyticsAnaliize_utmaslowebdesigner.eu24.6.2015
Google AnalyticsAnaliize_utmbslowebdesigner.eu24.6.2013
Google AnalyticsAnaliize_utmcslowebdesigner.eu
Google AnalyticsAnaliize_utmzslowebdesigner.eu24.12.2013


Piškotki tretjih oseb

PodjetjeNamenIme piškotkaDomenaČas piškotka
StatcounterAnaliizeis_uniquestatcounter.com23.6.2018Spremembe

Lastnik si pridružuje pravico, da po lastni presoji kadarkoli spremeni, prilagodi, doda ali odvzame dele Izjave o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov.
Prosimo Vas, da zavoljo morebitnih sprememb občasno še pregledate vsebino Izjave o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov,
saj v nasprotnem ne moremo prevzeti nikakršne odgovornosti za posledice teh sprememb.
Vaša nadaljnja uporaba naših spletnih strani po spremembi v Izjavi o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov bo pomenila, da se s spremembami strinjate.slowebdesigner team